Tervetuloa Pauliina Storm!

Pauliina Storm

Pauliina Storm on liittynyt Hopkinsin tiimiin. Pauliina vahvistaa erityisesti hakukoneoptimoinnin osaamistamme.

Hopkinsin kasvu jatkuu! Pauliina Storm on aloittanut seniorikonsulttinamme 15. marraskuuta. Hänellä on 9 vuoden mittainen kokemus hakukoneoptimoinnin konsulttina toimimisesta KliKKillä ja Nordic Morningilla.

Ennen sitä Pauliina on työskennellyt Asapsoft Netsystemsillä ja Sopranolla verkkokauppojen parissa. Mikä sai ohjelmistosuunnittelijan innostumaan hakukoneoptimoinnista?

“Verkkokaupoissa alettiin 2007-2008 paikkeilla panostamaan enemmän hakukonenäkyvyyteen ja minusta tuli tavallaan “hakukonevastaava”, joka osasi auttaa myös tästä näkökulmasta. Siitä oli luonteva siirtyä työskentelemään yhä enemmän seo-asioiden parissa”, Pauliina kertoo. “Edelleen olen ollut paljon verkkokauppa-asiakkaiden kanssa tekemisissä, mutta myös laajasti muiden sivustojen kehittämisessä mukana.”

Pauliinalla on kokemusta niin B2B- kuin B2C-asiakkaiden kanssa työskentelystä kuin julkisen sektorin kanssa toimimisesta. Hän on tehnyt hakukoneoptimointia sekä sisällöistä lähtien että teknistä puolta silmälläpitäen. Pauliinalta löytyy kokemusta mm. auditoinneista, kansainvälisestä hakukoneoptimoinnista, hakusanatutkimuksista ja sisältösuunnittelusta. “Unelma-case on tietysti sellainen, jossa pääsee alusta asti mukaan ja vaikuttamaan perustavanlaatuisiin päätöksiin. Esimerkiksi sivustouudistuksessa voin seo-konsulttina pitää huolta siitä, että ei ajeta umpikujaan teknisten ratkaisuiden kanssa vaan huomioidaan myös orgaaninen löydettävyys.”

Miksi päätit tulla Hopkinsille?

“Hopkinsin arvot ja porukka tekivät vaikutuksen. Tiesin, että täällä etsitään seo-tekijää ja kun kävin tutustumassa ja juttelemassa, ilmapiiri oli hyvin mukava. Tarkoituksena on pystyä keskittymään muutamaan isompaan asiakkaaseen ja päästä oppimaan yhä enemmän seo:sta ja verkkoanalytiikasta.”

Lämpimästi tervetuloa, Pauliina!

Artikkelit samasta aiheesta

Valokuva: kissa

Digitaalista markkinointia Schrödingerin tapaan

Muistatko Schrödingerin kissan? Itävaltalainen fyysikko Erwin Schrödinger teki tunnetuksi ajatuskokeen, jossa laatikkoon suljetulla kissalla on niinsanotusti fifty-fifty tsäänssit poistua laatikosta elävänä tai kuolla. Kun laatikko on suljettuna, onko kissa elossa […]

Suvi Miettinen

Tervetuloa Suvi Miettinen!

Suvi Miettinen liittyi Hopkinsin tiimiin syyskuun alussa. Suvi on kokenut projektipäällikkö, joka tuli meille vahvistamaan toimintaamme erityisesti suurimmissa asiakkuuksissa.

Kiinnostuitko tästä aiheesta?

Soita meille 020 788 8120 tai täytä alla oleva lomake niin jatketaan juttua!