Hopkinsin digimarkkinoinnin asiantuntijat

Haluatko saada käyttöösi digimarkkinoinnin huipputiimin?
Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset apua digitaalisen mainonnan, hakukoneoptimoinnin, analytiikan, konversio-optimoinnin tai markkinoinnin automaation suunnittelussa ja toteutuksessa.

Tutustu Hopkinsin tiimiin

Aki Abe

Aki
Abe

Toimitusjohtaja

Aki on Hopkinsin primus motor ja toimitusjohtaja. Vuosien kokemus digimarkkinoinnin käytännön töistä auttaa Akia löytämään juuri sinulle sopivat markkinointikeinot.

050 539 5558
aki.abe@hopkins.fi

Samuel Aarnio

Samuel
Aarnio

Junior Consultant

Samuel on digitaalisen mainonnan ja analytiikan moniosaaja, joka ajattelee kuin tutkija ja auttaa asiakkaitamme lisäämään myyntiä. Hänellä on kokemusta myös B2B-myynnistä.

044 271 6545
samuel.aarnio@hopkins.fi

Jirka Härkönen

Jirka
Härkönen

Consultant

Jirka auttaa asiakkaitamme some- ja hakusanamainonnassa sekä ohjelmallisessa ostamisessa. Markkinoinnin lisäksi hänellä on kokemusta fintech-alalta.

050 382 8908
jirka.harkonen@hopkins.fi

Julius Jansson

Julius
Jansson

Senior consultant

Julius tuntee digimarkkinoinnin kuin omat taskunsa: hakusanamainonta, Facebook-mainonta ja display-mainonta ovat Juliuksen keskeistä osaamista.

040 186 5278
julius.jansson@hopkins.fi

Susanna Junnila

Susanna
Junnila

Senior consultant

Susanna on markkinoinnin automaation ja oman median optimoinnin moniosaaja. Hän auttaa asiakkaitamme nostamaan asiakasmarkkinointinsa uudelle tasolle.

040 721 1382
susanna.junnila@hopkins.fi

Karoliine Kaisti

Karoliine
Kaisti

Consultant

Karoliinen erikoisosaamista ovat somemainonta ja ohjelmallinen ostaminen. Hän löytää oikeat yleisöt valtavasta datamäärästä ja viestii niille tehokkaasti – myös hyperlokaalisti.

karoliine.kaisti@hopkins.fi

Laura Kannisto

Laura
Kannisto

Senior consultant

Laura kuuluu maan kokeneimpiin digitaalisen mainonnan asiantuntijoihin. Lauralla on vahva kokemus ohjelmallisesta ostamisesta, Google Adsista ja monesta muusta mainosjärjestelmästä.

045 129 9666
laura.kannisto@hopkins.fi

Hanna Karjalainen

Hanna
Karjalainen

Office coordinator

Hanna hoitaa Hopkinsilla talous- ja henkilöstöhallinnollisia tehtäviä. Hän huolehtii myös Hopkinsin koulutusten käytännön järjestelyistä.

040 825 5964
hanna.karjalainen@hopkins.fi

Artur Kotsolainen

Artur
Kotsolainen

Senior consultant

Artur on hakusana- ja somemainonnan asiantuntija. Artur hallitsee myös Yandexin ja VK:n, jotka ovat erityisesti venäjänkielisten käyttäjien suosiossa.

040 030 4223
artur.kotsolainen@hopkins.fi

Panu Kuuluvainen

Panu
Kuuluvainen

Senior consultant

Panu on kokenut digimarkkinoija, joka saa sivustosi tuottamaan entistä paremmin. Markkinoinnin lisäksi Panu on työskennellyt rahoitusalan analyytikkona.

panu.kuuluvainen@hopkins.fi

Tomi Lattu

Tomi
Lattu

Senior consultant

Tomi on työskennellyt analytiikan, hakukoneoptimoinnin ja digimarkkinoinnin parissa yli 12 vuotta. Hopkinsilla Tomi keskittyy erityisesti analytiikkaan.

040 486 7757‬
tomi.lattu@hopkins.fi

Suvi Miettinen

Suvi
Miettinen

Senior operations manager

Suvi on taustaltaan kokenut projektipäällikkö, joka vastaa Hopkinsilla konsulttien resursoinnista ja tukee heitä työn organisoinnissa.

050 336 8446
suvi.miettinen@hopkins.fi

Pauliina Nikola

Pauliina
Nikola

Client lead

Pauliina huolehtii Hopkinsin asiakkuuksista, sekä niiden kasvusta ja kehityksestä. Hänellä on laaja kokemus strategisesta asiakastyöstä niin B2B- kuin B2C-puolella.

043 826 5517
pauliina.nikola@hopkins.fi

Salsa Ojala

Salsa
Ojala

HR & Office coordinator

Salsa vastaa Hopkinsilla talous- ja henkilöstöhallinnollisista tehtävistä. Hän pitää huolen, että sekä asiakkaat että jokainen hopkinslainen pysyy tyytyväisenä!

Salsa on tällä hetkellä perhevapaalla.

Mikko Piippo

Mikko
Piippo

Senior consultant

Mikko on työskennellyt vuosia digimarkkinoinnin konsulttina. Viime vuosina Mikko on keskittynyt erityisesti analytiikkaan ja datavetoiseen markkinointiin.

050 501 0488
mikko.piippo@hopkins.fi

Arttu Raittila

Arttu
Raittila

Senior consultant

Arttu on kokenut digimarkkinoinnin monitaituri. Hän on kouluttanut satoja suomalaisia tekemään parempaa, analytiikkaan perustuvaa digimarkkinointia.

040 518 7750
arttu.raittila@hopkins.fi

Pekka Räsänen

Pekka
Räsänen

Sales and client lead

Pekka vastaa Hopkinsin myynnistä ja asiakkuuksien johtamisesta. Kun tarvitset uutta potkua yrityksesi digimarkkinointiin, ota yhteyttä Pekkaan!

050 570 7697
pekka.rasanen@hopkins.fi

Sanni Rönkkö

Sanni
Rönkkö

Consultant

Sanni toteuttaa asiakkaillemme mainontaa suurella sydämellä. Facebookin ja Googlen lisäksi häntä kiinnostavat myös alihyödynnetyt alustat, kuten Bing ja Twitter.

040 703 0561
sanni.ronkko@hopkins.fi

Clarissa Salonen

Clarissa
Salonen

Senior consultant

Clarissa on mainonnan ja sisältömarkkinoinnin asiantuntija, joka suunnittelee tehokasta ja visuaalisesti näyttävää mainontaa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

050 575 2325
clarissa.salonen@hopkins.fi

Kira Sjöberg

Kira
Sjöberg

Senior consultant

Kira auttaa asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti, oli kyse sitten omasta, ansaitusta tai maksetusta mediasta. Hänellä on kokemusta myös sisältöstrategioista.

050 330 0755
kira.sjoberg@hopkins.fi

Pauliina Storm

Pauliina
Storm

Senior consultant

Pauliina on konsultoinut B2B- ja B2C-yrityksiä ja julkista sektoria hakukoneoptimoinnissa jo lähes vuosikymmenen. Hänellä on aiempaa kokemusta myös verkkokauppojen parista.

040 552 9933
pauliina.storm@hopkins.fi

Heini Thodén

Heini
Thodén

Client lead

Heini auttaa asiakkaitamme kasvamaan ja tekee töitä uusasiakashankinnan parissa. Heinillä on lisäksi kokemusta myös projektipäällikön rooleista.

040 577 9977
heini.thoden@hopkins.fi

Iiro Vaahtojärvi

Iiro
Vaahtojärvi

Senior consultant

Iiro on markkinoinnin automaation moniosaaja, joka tuntee kanta-asiakasohjelmien, B2B-liidigeneroinnin ja asiakkuusmarkkinoinnin salat. Tämän lisäksi hän myös koodaa!

050 361 3322
iiro.vaahtojarvi@hopkins.fi

Vili Väre

Vili
Väre

Senior consultant

Vilin erikoisosaamista ovat hakukoneoptimointi ja affiliate-markkinointi. Vilillä on myös vuosien kokemus hakusanamainonnasta ja muusta digimarkkinoinnista.

vili.vare@hopkins.fi

Katariina Widerholm

Katariina
Widerholm

Senior consultant

Katariina on dataan perustuvan digitaalisen mainonnan huippuosaaja. Hän auttaa sinua tavoittamaan oikean yleisön oikealla viestillä – ja lisäämään myyntiäsi.

040 673 7434
katariina.widerholm@hopkins.fi

Liity Hopkinsin tiimiin

Oletko sinä seuraava Claude tai Claudia? Kaipaatko uusia haasteita? Tuntuuko sinusta siltä, että Hopkins voisi olla juuri kaipaamasi muutos? Tutustu rekrysivuumme ja jätä avoin hakemus. Otamme sinuun pian yhteyttä!