Hopkinsin digimarkkinoinnin asiantuntijat

Haluatko saada käyttöösi digimarkkinoinnin huipputiimin?
Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset apua digitaalisen mainonnan, hakukoneoptimoinnin, analytiikan, konversio-optimoinnin tai markkinoinnin automaation suunnittelussa ja toteutuksessa.

Tutustu Hopkinsin tiimiin

Tomi Halonen

Tomi
Halonen

Toimitusjohtaja

Tomi on markkinoinnin ja median pitkämatkalainen, jolla on kymmenien vuosien kokemus alan yhtiöiden johtamisesta sekä johtamisen valmentamisesta. Tomi luo Hopkinsille kulttuuria ja tekemistä, joka koituu asiakkaidemme parhaaksi.

040 047 8838
tomi.halonen@hopkins.fi

Aki Abe

Aki
Abe

Talousjohtaja

Aki on Hopkinsin talousjohtaja. Akilla on taustalla vuosien kokemus digimarkkinoinnin käytännön töistä ja hän on myös yksi Hopkinsin perustajista.

050 539 5558
aki.abe@hopkins.fi

Samuel Aarnio

Samuel
Aarnio

Consultant

Samuel on digitaalisen mainonnan ja analytiikan moniosaaja, joka ajattelee kuin tutkija ja auttaa asiakkaitamme lisäämään myyntiä. Hänellä on kokemusta myös B2B-myynnistä.

044 271 6545
samuel.aarnio@hopkins.fi

Simon Duvenage

Simon
Duvenage

Senior consultant

Simonin erikoisalaa ovat ohjelmallinen ostaminen sekä display- ja videomainonta. Hän hallitsee myös SEM- ja somemainonnan sekä markkinoinnin automaation. Simonilla on selkeä näkemys inbound- ja outbound-markkinoinnin välisistä suhteista.

044 955 7657
simon.duvenage@hopkins.fi

Oleg Eremenko

Oleg
Eremenko

Senior Consultant

Olegilla on pitkä tausta hakusanamainonnan ja analytiikan parissa. Hopkinsilla Olegin fokuksena ovat isot analytiikkakokonaisuudet sekä datan analysointi.

050 366 6004
oleg.eremenko@hopkins.fi

Terhi Erämetsä

Terhi
Erämetsä

Client Manager

Terhi on kokenut projektihallinnan ja asiakaspalvelun moniottelija, joka pitää huolen siitä, että asiat etenevät suunnitelmallisesti. Hän auttaa asiakkaita ja projektitiimejä etsimään sopivia ratkaisuja muuttuvissa tilanteissa ja saavuttamaan asetetut tavoitteet yhdessä.

045 315 1411
terhi.erametsa@hopkins.fi

Lari Eteläniemi

Lari
Eteläniemi

Senior consultant

Larilla on kokemusta digimarkkinoinnista yli kymmenen vuoden ajalta. Hänellä on tekninen tausta ja liiketoimintaosaamista monipuolisista rooleista kasvuyrityksissä. Lari on erikoistunut hakukone- ja konversio-optimointiin, joita hän on toteuttanut niin suomalaisille, eurooppalaisille kuin globaaleillekin markkinoille.

050 363 3788
lari.etelaniemi@hopkins.fi

Iina Halttunen

Iina
Halttunen

Paid Media Specialist

Iina tekee monipuolisesti some- ja Google-mainontaa. Hän intoilee hyvistä mainosteksteistä ja hänen kynästään syntyy laadukasta sisältöä niin suomeksi kuin englanniksikin.

050 468 4293
iina.halttunen@hopkins.fi

Aki Töyräs

Aki
Töyräs

Consultant

Aki on markkinoinnin automaation osaaja. Akin vahvin osaaminen löytyy B2C-puolelta, jonne hän on toteuttanut monenlaisia suoraa myyntiä tuovia automaatioita. Häneltä löytyy myös kokemusta B2B -automaatioiden toteuttamisesta.  

050 551 1497
aki.toyras@hopkins.fi

Jirka Härkönen

Jirka
Härkönen

Consultant

Jirka auttaa asiakkaitamme some- ja hakusanamainonnassa sekä ohjelmallisessa ostamisessa. Markkinoinnin lisäksi hänellä on kokemusta fintech-alalta.

050 382 8908
jirka.harkonen@hopkins.fi

Susanna Junnila

Susanna
Junnila

Senior consultant

Susanna on markkinoinnin automaation ja oman median optimoinnin moniosaaja. Hän auttaa asiakkaitamme nostamaan asiakasmarkkinointinsa uudelle tasolle.

040 721 1382
susanna.junnila@hopkins.fi

Karoliine Kaisti

Karoliine
Kaisti

Consultant

Karoliinen erikoisosaamista ovat somemainonta ja ohjelmallinen ostaminen. Hän löytää oikeat yleisöt valtavasta datamäärästä ja viestii niille tehokkaasti – myös hyperlokaalisti.

karoliine.kaisti@hopkins.fi

Hanna Karjalainen

Hanna
Karjalainen

Administrative Coordinator

Hanna hoitaa Hopkinsilla talous- ja henkilöstöhallinnollisia tehtäviä. Hän huolehtii myös Hopkinsin koulutusten käytännön järjestelyistä.

040 825 5964
hanna.karjalainen@hopkins.fi

Ilona Koivusalo

Ilona
Koivusalo

Consultant

Ilona on somemainonnan ja sisältömarkkinoinnin asiantuntija, joka saa asiakkaidensa somekanavat kehittymään ja tuottamaan enemmän. Ilonan laaja kokemus yltää yhteiskunnallisista yrityksistä ja tunnettuihin kuluttajabrändeihin.

050 301 3643
ilona.koivusalo@hopkins.fi

Panu Kuuluvainen

Panu
Kuuluvainen

Senior consultant

Panu on kokenut digimarkkinoija, joka saa sivustosi tuottamaan entistä paremmin. Markkinoinnin lisäksi Panu on työskennellyt rahoitusalan analyytikkona.

panu.kuuluvainen@hopkins.fi

Suvi Miettinen

Suvi
Miettinen

Senior operations manager

Suvi on taustaltaan kokenut projektipäällikkö, joka vastaa Hopkinsilla konsulttien resursoinnista ja tukee heitä työn organisoinnissa.

050 336 8446
suvi.miettinen@hopkins.fi

Janina Mämmi

Janina
Mämmi

Senior Consultant

Janina on markkinoinnin automaation laaja-alainen osaaja. Hänellä on vahva kokemus markkinoinnin automaation kehittämisestä, etenkin segmentoinnista ja datan hyödyntämisestä. Häneltä löytyy kokemusta myös sisältöjen sparrailusta asiakkaiden kanssa.

050 365 5678
janina.mammi@hopkins.fi

Pauliina Nikola

Pauliina
Nikola

Client lead

Pauliina huolehtii Hopkinsin asiakkuuksista, sekä niiden kasvusta ja kehityksestä. Hänellä on laaja kokemus strategisesta asiakastyöstä niin B2B- kuin B2C-puolella.

Pauliina on tällä hetkellä perhevapaalla.

Salsa Ojala

Salsa
Ojala

HR & Office coordinator

Salsa vastaa Hopkinsilla talous- ja henkilöstöhallinnollisista tehtävistä. Hän pitää huolen, että sekä asiakkaat että jokainen hopkinslainen pysyy tyytyväisenä!

Salsa on tällä hetkellä perhevapaalla.

Sara Palojärvi

Sara
Palojärvi

Consultant

Sara on digimainonnan ja -analytiikan moniosaaja, joka syttyy automaatiosta, testaamisesta ja visuaalisesti kiinnostavasta mainonnasta.

040 505 3431
sara.palojarvi@hopkins.fi

Heidi Pelkonen

Heidi
Pelkonen

Senior Consultant

Heidi on erityisesti verkkokauppojen mainonnassa kokenut digimarkkinoinnin konsultti, joka auttaa asiakkaitaan mainonnan automatisoinnissa. Heidin käsissä suurikin määrä dataa ja tuoterivejä pääsee tehokäyttöön mainonnassa.

heidi.pelkonen@hopkins.fi

Riku Penttilä

Riku
Penttilä

Paid Media Specialist

Rikun alaa ovat erityisesti Google- ja somemainonta. Hän innostuu kokeiluista ja parempien ratkaisujen löytämisestä testaamisen avulla. Riku myös kirjoittaa mainoksiin napakat tekstisisällöt suomeksi ja englanniksi.

050 469 6191
riku.penttila@hopkins.fi

Suvi Pietikäinen

Suvi
Pietikäinen

Consultant

Suvilla on yli kymmenen vuoden kokemus markkinoinnista, aina sisällön suunnittelusta maksettuun mainontaan. Strateginen ajattelu ja tuloshakuiset tavoitteet johdattavat Suvia löytämään asiakkailleen oikeat ratkaisut niin B2B- kuin B2C-mainonnan puolella.

040 835 0203
suvi.pietikainen@hopkins.fi

Mikko Piippo

Mikko
Piippo

Senior consultant

Mikko on työskennellyt vuosia digimarkkinoinnin konsulttina. Viime vuosina Mikko on keskittynyt erityisesti analytiikkaan ja datavetoiseen markkinointiin.

050 501 0488
mikko.piippo@hopkins.fi

Tommi Pohjola

Tommi
Pohjola

Senior consultant

Tommi on digianalytiikan asiantuntija, joka auttaa asiakkaitaan keräämään luotettavaa ja merkityksellistä dataa sekä löytämään sille käyttöä liiketoiminnassa. Hänellä on kokemusta erityisesti verkkokaupan analytiikasta sekä työskentelystä yhdessä ohjelmistokehittäjien kanssa.

040 843 0800
tommi.pohjola@hopkins.fi

Arttu Raittila

Arttu
Raittila

Senior consultant

Arttu on kokenut digimarkkinoinnin monitaituri. Hän on kouluttanut satoja suomalaisia tekemään parempaa, analytiikkaan perustuvaa digimarkkinointia.

040 518 7750
arttu.raittila@hopkins.fi

Pekka Räsänen

Pekka
Räsänen

Sales and client lead

Pekka vastaa Hopkinsin myynnistä ja asiakkuuksien johtamisesta. Kun tarvitset uutta potkua yrityksesi digimarkkinointiin, ota yhteyttä Pekkaan!

050 570 7697
pekka.rasanen@hopkins.fi

Pasi Saukkonen

Pasi
Saukkonen

Senior Consultant

Pasi on analytiikan monitaituri sekä todellinen SEO:n syväosaaja lähes kymmenen vuoden kokemuksella. Hän hallitsee niin sisällöllisen kuin teknisenkin SEO:n kytkien nämä saumattomasti liiketoimintatavoitteisiin ja sivustokehityksen isoihin linjoihin.

040 839 2699
pasi.saukkonen@hopkins.fi

Tuomo Tarvainen

Tuomo
Tarvainen

Consultant

Tuomo on digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, jolla on takanaan monipuolinen historia markkinoinnin, myynnin ja projektinhallinnan parissa. Hän on kiinnostunut automaation, analytiikan ja tekoälyn roolista markkinoinnin tukena.

040 701 8140
tuomo.tarvainen@hopkins.fi

Heini Thodén

Heini
Thodén

Client lead & Strategist

Heini auttaa asiakkaitamme kasvamaan ja tekee töitä uusasiakashankinnan parissa. Heinillä on lisäksi kokemusta myös projektipäällikön rooleista.

040 577 9977
heini.thoden@hopkins.fi

Jenni Uimonen

Jenni
Uimonen

Paid Media Specialist

Jenni tekee Hopkinsilla some- ja Google Ads -mainontaa. Hän hallitsee sujuvan sisällöntuotannon sekä suomeksi että englanniksi. Viestinnän parista digimarkkinoinnin alalle hypännyt Jenni innostuu erityisesti hakusanamainonnan mahdollisuuksista.

045 631 0693
jenni.uimonen@hopkins.fi

Iiro Vaahtojärvi

Iiro
Vaahtojärvi

Senior consultant

Iiro on markkinoinnin automaation moniosaaja, joka tuntee kanta-asiakasohjelmien, B2B-liidigeneroinnin ja asiakkuusmarkkinoinnin salat. Tämän lisäksi hän myös koodaa!

050 361 3322
iiro.vaahtojarvi@hopkins.fi

Vili Väre

Vili
Väre

Senior consultant

Vilin erikoisosaamista ovat hakukoneoptimointi ja affiliate-markkinointi. Vilillä on myös vuosien kokemus hakusanamainonnasta ja muusta digimarkkinoinnista.

vili.vare@hopkins.fi

Heini Lindfors

Heini
Lindfors

Senior Consultant

Heini keskittyy työssään kasvattamaan asiakkaidensa sivustojen liikennettä hakukoneoptimoinnin keinoin. Hän on vetänyt koulutuksia hakukoneoptimoinnista ja sisällöistä sadoille digimarkkinoijille.

heini.lindfors@hopkins.fi

Hannele Leivo

Hannele
Leivo

Client Lead

Hannele auttaa asiakkaitamme kasvamaan ja löytämään menestystä tuovat yleisönsä. Hänellä on vahvaa osaamista erityisesti markkinoinnin strategisesta suunnittelusta ja sisältömarkkinoinnista.

044 781 5116
hannele.leivo@hopkins.fi

Liity Hopkinsin tiimiin

Oletko sinä seuraava Claude tai Claudia? Kaipaatko uusia haasteita? Tuntuuko sinusta siltä, että Hopkins voisi olla juuri kaipaamasi muutos? Tutustu rekrysivuumme ja jätä avoin hakemus. Otamme sinuun pian yhteyttä!