Hopkinsin tiimi

Haluatko saada käyttöösi digimarkkinoinnin huipputiimin?
Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset apua digitaalisen mainonnan, hakukoneoptimoinnin, analytiikan, konversio-optimoinnin tai markkinoinnin automaation suunnittelussa ja toteutuksessa.

Myynti ja asiakkuudet

Pekka Räsänen

Pekka
Räsänen

Sales & client lead

Pekka vastaa Hopkinsin myynnin ja asiakkuuksien johtamisesta. Pekka yhdistää sujuvasti laajan toimialatuntemuksensa asiakkaan digimarkkinoinnin kehittämiseen. Kun tarvitset uutta potkua yrityksesi digitaalisen kasvun kehittämiseen, ota yhteyttä Pekkaan!

050 570 7697
pekka.rasanen@hopkins.fi

Heini Thodén

Heini
Thodén

Client lead & Strategist

Heini hallitsee sekä B2C- että B2B-markkinoinnin kehittämisen ja auttaa asiakkaitamme kasvamaan muodostamalla selkeitä ja liiketoimintalähtöisiä digimarkkinoinnin strategioita. Heini toimii uusasiakashankinnan parissa sekä nimettyjä asiakkuuksiaan johtaen.

040 577 9977
heini.thoden@hopkins.fi

Hannele Leivo

Hannele
Leivo

Client & Marketing Lead

Hannele auttaa asiakkaitamme hahmottamaan digimarkkinoinnin mahdollisuudet brändin kasvulle. Hänellä on osaamista erityisesti sisältömarkkinoinnista ja markkinointiviestinnästä. Asiakastyön ohella Hannele toimii Hopkinsin oman markkinoinnin vetäjänä.

044 781 5116
hannele.leivo@hopkins.fi

Tiina Nurmikumpu

Tiina
Nurmikumpu

Client manager

Tiinalle asiakasprojektien suunnitelmallinen ja tavoitteellinen eteneminen on tärkeää. Tiinan pitkä työkokemus media- ja digitoimistoista ja hänen strategisen mediasuunnittelun osaaminen tuovat laaja-alaista näkemystä asiakkaan digimarkkinoinnin kehittämiseen.  

040 716 9954
tiina.nurmikumpu@hopkins.fi

Digimarkkinoinnin asiantuntijat

Krista Vuori

Krista
Vuori

Senior Consultant

Krista on digimainonnan konsultti, jolta löytyy kokemusta niin B2C- kuin B2B-toimialoilta. Krista operoi mainontaa monikanavaisesti ja taitavana sisällöntuottajana sparraa mielellään sisältömarkkinoinnin hyödyntämisessä osana digimarkkinoinnin strategiaa.  

050 367 3016
krista.vuori@hopkins.fi

Jirka Härkönen

Jirka
Härkönen

Senior Consultant

Jirka auttaa asiakkaitamme verkkoanalytiikan ja raportoinnin kehittämisessä. Lisäksi hän suunnittelee ja hallinnoi mainontaa sujuvasti eri alustoilla Google Adsistä someen ja ohjelmalliseen ostamiseen. Markkinoinnin lisäksi hänellä on kokemusta fintech-alalta.

050 382 8908
jirka.harkonen@hopkins.fi

Jenni Uimonen

Jenni
Uimonen

Consultant

Jenni operoi mainontaa somessa ja Google Adsissa sekä ohjelmallisesti. Jenni hallitsee myös sujuvan sisällöntuotannon suomeksi ja englanniksi. Viestinnästä digimarkkinoinnin alalle hypännyt Jenni innostuu erityisesti hakusanamainonnan mahdollisuuksista.

045 631 0693
jenni.uimonen@hopkins.fi

Samuli Leinonen

Samuli
Leinonen

Managing Consultant

Samuli on suunnitellut ja toteuttanut monikanavaista mainontaa sekä osallistunut verkkoliiketoimintojen kaupalliseen kehitykseen useilla eri toimialoilla, useissa eri maissa. Samulin leipälajina on Google Ads, missä hän on yksi Pohjoismaiden kokeneimmista tekijöistä.

050 517 4159
samuli.leinonen@hopkins.fi

Elina Ojala

Elina
Ojala

Consultant

Elina on Google Adsin ja somemainonnan asiantuntija, joka mielellään auttaa asiakkaitamme myyntiä tuovan mainonnan suunnittelussa. Elinan B2B-työkokemus antaa hänelle hyvät tietotaidot mm. verkosta liidejä tavoittelevan digimarkkinoinnin toteutuksiin.  

040 153 7946
elina.ojala@hopkins.fi

Riku Penttilä

Riku
Penttilä

Consultant

Riku operoi ja kehittää mainontaa niin ohjelmallisesti kuin Google Adsissa ja somessakin. Hän innostuu kokeiluista ja parempien ratkaisujen löytämisestä testaamisen avulla. Riku myös kirjoittaa mainoksiin napakat tekstisisällöt suomeksi ja englanniksi.

050 469 6191
riku.penttila@hopkins.fi

Tuomo Tarvainen

Tuomo
Tarvainen

Senior Consultant

Tuomo on digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, jolla on takanaan monipuolinen historia markkinoinnin, myynnin ja projektinhallinnan parissa. Hän on kiinnostunut automaation, analytiikan ja tekoälyn roolista markkinoinnin tukena.

040 701 8140
tuomo.tarvainen@hopkins.fi

Samuel Aarnio

Samuel
Aarnio

Senior Consultant

Samuel on digitaalisen mainonnan ja analytiikan moniosaaja, jolla on kokemusta myös B2B-myynnistä. Samuel ajattelee kuin tutkija ja auttaa asiakkaitamme kasvattamaan myyntiään. Mainontaa hän operoi sujuvasti erityisesti Google Ads- ja someympäristössä.

044 271 6545
samuel.aarnio@hopkins.fi

Anne Heikkinen

Anne
Heikkinen

Senior Consultant

Annella on pitkä tausta digitaalisen markkinoinnin ja analytiikan parissa. Erityisesti hakukoneet, sivustojen myynnillisyyden kehittäminen ja analysointi ovat lähellä sydäntä. Tavoitteena on löytää keinoja tehostaa asiakkaan digitaalista liiketoimintaa.  

045 128 3344
anne.heikkinen@hopkins.fi

Sami Huusela

Sami
Huusela

Paid Media Specialist

Sami on digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, joka tekee asiakkaillemme Google- ja somemainontaa. Hänellä on monipuolista kokemusta mm. B2B- ja B2C-myynnistä ja liiketoiminnan kehitystehtävistä. Brändi- ja lisäarvoajattelu on Samilla vahvaa.

050 550 2715
sami.huusela@hopkins.fi

Henrik Sarjo

Henrik
Sarjo

Paid Media Specialist

Henrik on strategisesti ja analyyttisesti asioita lähestyvä digimarkkinoinnin asiantuntija. Henrik tekee asiakkaillemme mainontaa Google Adsissa ja somessa. Henrikin vahvuuksia ovat asiakaslähtöisyys sekä yhteistyötaidot.

040 044 6643
henrik.sarjo@hopkins.fi

Antti Halme

Antti
Halme

Senior Consultant

Antilla on yli kymmenen vuoden työkokemus kansainvälisestä hakukoneoptimoinnista. SEO:n lisäksi Antti on erikoistunut sivustojen konversio-optimointiin sekä verkkoanalytiikkaan, ja näiden avulla hän auttaa asiakkaitamme kehittämään liiketoimintaansa.

050 3404 583
antti.halme@hopkins.fi

Mikael Marila

Mikael
Marila

Senior Consultant

Mikaelilla on laaja kokemus hakukoneoptimoinnista ja digimarkkinoinnista yli kymmenen vuoden ajalta sekä liiketoimintaosaamista kuluttaja- ja affiliaattimarkkinoinnin parista niin kasvu- kuin pörssiyrityksistä. Mikael myös kouluttaa asiakkaitamme SEO:sta.  

050 352 8633
mikael.marila@hopkins.fi

Lari Eteläniemi

Lari
Eteläniemi

Senior consultant

Larilla on kokemusta digimarkkinoinnista yli kymmenen vuoden ajalta. Hänellä on tekninen tausta ja liiketoimintaosaamista monipuolisista rooleista kasvuyrityksissä. Lari on erikoistunut hakukone- ja konversio-optimointiin, joita hän on toteuttanut niin suomalaisille, eurooppalaisille kuin globaaleillekin markkinoille.

050 363 3788
lari.etelaniemi@hopkins.fi

Arttu Raittila

Arttu
Raittila

Senior consultant

Arttu on kokenut digimarkkinoinnin monitaituri, joka konsultoi asiakkaitamme erityisesti hakukoneoptimoinnin parhaista käytänteistä sekä digimainonnan kehittämisestä. Arttu on kouluttanut satoja suomalaisia tekemään parempaa, analytiikkaan perustuvaa digimarkkinointia.

040 518 7750
arttu.raittila@hopkins.fi

Susanna Junnila

Susanna
Junnila

Senior consultant

Susanna on kokenut HubSpot-konsultti ja monissa liemissä keitetty liiketoiminnan kehittäjä. Hän on rakentanut strategioita ja käytännön toteutuksia lukuisille B2B- ja B2C-brändeille, myös kansainvälisesti, ja kolmannelle sektorille.

040 721 1382
susanna.junnila@hopkins.fi

Katja Raita

Katja
Raita

Consultant

Katja on kokenut HubSpot-asiantuntija, jolta löytyy vahvaa B2B- ja myyntiosaamista. Katja hallitseekin HubSpotissa sekä myynti- että markkinointityökalut. Teknisen osaamisen lisäksi hänen näppäimistöltään syntyy myös näppärä copy sähköposteihin ja laskeutumissivuille.

040 556 9166
katja.raita@hopkins.fi

Elisa Kesälahti

Elisa
Kesälahti

Senior consultant

Elisalla on vankka asiantuntemus monikanavaisen liiketoiminnan kehittämisestä ja markkinoinnin automaation hyödyntämisestä asiakasuskollisuuden ja myynnin kasvattamiseksi. Elisa myös hyödyntää sujuvasti dataa ja luo sen avulla entistä parempia asiakaskokemuksia.

040 180 1805
elisa.kesalahti@hopkins.fi

Janina Keskinen

Janina
Keskinen

Senior Consultant

Janina on markkinoinnin automaation kokenut osaaja, jolta löytyy kokemusta sekä B2B- että B2C-puolen liiketoiminnan kehittämisestä. Janina on työskennellyt monipuolisesti sekä verkkokauppojen että liidihankinnan parissa.

Janina on parhaillaan opintovapaalla.

Heli Saarinen

Heli
Saarinen

Consultant

Heli on verkkoanalytiikan asiantuntija, jolla on kokemusta ecommercestä niin B2B- kuin B2C-puolella. Helillä on vahvat projektinhallinta- ja viestintätaidot, ja hän pyrkii löytämään parhaimman mahdollisen ratkaisun yhdessä asiakkaiden kanssa.

040 721 9585
heli.saarinen@hopkins.fi

Mikko Piippo

Mikko
Piippo

Senior consultant

Mikko keskittyy verkkoanalytiikkaan ja datavetoiseen markkinointiin. Rauhallisella otteellaan hän auttaa asiakkaitamme analytiikan tilannekuvien muodostamisessa ja kehittämisessä. Mikko on yksi Hopkinsin perustajista ja suosittu analytiikan kouluttaja.

050 501 0488
mikko.piippo@hopkins.fi

Marta Tiainen

Marta
Tiainen

WEB ANALYTICS SPECIALIST

Marta on verkkoanalytiikan asiantuntija, joka työskentelee Google Analyticsin, Piwik PRO:n ja Matomon parissa. Työkokemuksen ja oman kiinnostuksen kautta Martalla on myös teknistä osaamista, joka auttaa rakentamaan parempaa analytiikan seurantaa.

044 051 1590
marta.tiainen@hopkins.fi

Panu Kuuluvainen

Panu
Kuuluvainen

Senior consultant

Panu on kokenut digimarkkinoija, joka työskentelee tällä hetkellä erityisesti verkkoanalytiikan parissa. Analytiikan lisäksi Panu hallitsee mainonnan rajapintaratkaisut ja pystyy rakentamaan koodausta vaativia toteutuksia. Panu on yksi Hopkinsin perustajaosakkaista.

panu.kuuluvainen@hopkins.fi

Seppo Puusa

Seppo
Puusa

Senior consultant

Seppo on Hopkinsin kokenut hakukoneoptimoija, ja hallitsee lisäksi mainonnan sekä verkkoanalytiikan. Pitkään konsulttina toiminut Seppo toteuttaa myös koodaamista vaativia ratkaisuja ja pystyy sujuvasti ohjaamaan verkkosivuston teknisen kehityskumppanin työtä.

044 924 8014
seppo.puusa@hopkins.fi

Johto ja hallinto

Tomi Halonen

Tomi
Halonen

Toimitusjohtaja

Tomi on markkinoinnin ja median pitkämatkalainen, jolla on kymmenien vuosien kokemus alan yhtiöiden johtamisesta sekä johtamisen valmentamisesta. Tomi luo Hopkinsille kulttuuria ja tekemistä, joka koituu asiakkaidemme parhaaksi.

040 047 8838
tomi.halonen@hopkins.fi

Aki Abe

Aki
Abe

Talousjohtaja

Aki on Hopkinsin talousjohtaja. Akilla on taustalla vuosien kokemus digimarkkinoinnin käytännön töistä ja hän on myös yksi Hopkinsin perustajista.

050 539 5558
aki.abe@hopkins.fi

Suvi Miettinen

Suvi
Miettinen

Operations director

Suvi on taustaltaan kokenut projektipäällikkö, joka vastaa Hopkinsilla konsulttien resursoinnista ja tukee heitä työn organisoinnissa.

050 336 8446
suvi.miettinen@hopkins.fi

Hanna Karjalainen

Hanna
Karjalainen

Administrative Coordinator

Hanna hoitaa Hopkinsilla talous- ja henkilöstöhallinnollisia tehtäviä. Hän huolehtii myös Hopkinsin koulutusten käytännön järjestelyistä.

040 825 5964
hanna.karjalainen@hopkins.fi

Salsa Ojala

Salsa
Ojala

HR & Office coordinator

Salsa vastaa Hopkinsilla talous- ja henkilöstöhallinnollisista tehtävistä. Hän pitää huolen, että sekä asiakkaat että jokainen hopkinslainen pysyy tyytyväisenä!

Salsa on tällä hetkellä perhevapaalla.

Liity Hopkinsin tiimiin

Oletko sinä seuraava Claude tai Claudia? Kaipaatko uusia haasteita? Tuntuuko sinusta siltä, että Hopkins voisi olla juuri kaipaamasi muutos? Tutustu rekrysivuumme ja jätä avoin hakemus. Otamme sinuun pian yhteyttä!