Hopkinsin tiimi

Haluatko saada käyttöösi digimarkkinoinnin huipputiimin?
Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset apua digitaalisen mainonnan, hakukoneoptimoinnin, analytiikan, konversio-optimoinnin tai markkinoinnin automaation suunnittelussa ja toteutuksessa.

Myynti ja asiakkuudet

Pekka Räsänen

Pekka
Räsänen

Sales & Client Director

Pekka vastaa Hopkinsin myynnin ja asiakkuuksien johtamisesta. Pekka yhdistää sujuvasti laajan toimialatuntemuksensa asiakkaan digimarkkinoinnin kehittämiseen. Kun tarvitset uutta potkua yrityksesi digitaalisen kasvun kehittämiseen, ota yhteyttä Pekkaan!

050 570 7697
pekka.rasanen@hopkins.fi

Heini Thodén

Heini
Thodén

Business Development Director

Heini hallitsee sekä B2C- että B2B-markkinoinnin kehittämisen ja auttaa asiakkaitamme kasvamaan muodostamalla selkeitä ja liiketoimintalähtöisiä digimarkkinoinnin strategioita. Heini toimii uusasiakashankinnan parissa ja johtaa nimettyjä asiakkuuksiaan.

040 577 9977
heini.thoden@hopkins.fi

Hannele Leivo

Hannele
Leivo

Client & Marketing Lead

Hannele auttaa asiakkaitamme hahmottamaan digimarkkinoinnin mahdollisuudet brändin kasvulle. Hänellä on osaamista erityisesti sisältömarkkinoinnista ja markkinointiviestinnästä. Asiakastyön ohella Hannele toimii Hopkinsin oman markkinoinnin vetäjänä.

044 781 5116
hannele.leivo@hopkins.fi

Tiina Nurmikumpu

Tiina
Nurmikumpu

Client manager

Tiinalle asiakasprojektien suunnitelmallinen ja tavoitteellinen eteneminen on tärkeää. Tiinan pitkä työkokemus media- ja digitoimistoista ja hänen strategisen mediasuunnittelun osaaminen tuovat laaja-alaista näkemystä asiakkaan digimarkkinoinnin kehittämiseen.  

040 716 9954
tiina.nurmikumpu@hopkins.fi

Maria Winberg

Maria
Winberg

Client Manager

Marialla on vahvaa digimarkkinoinnin osaamista niin B2B kuin B2C puolelta. Myös mainonnan konsulttina työskenneelle Marialle liiketoiminnan ymmärtäminen ja digimarkkinoinnin asiakaspolun yhteen sovittaminen ovat tärkeässä roolissa asiakastyössä.

050 533 8154
maria.winberg@hopkins.fi

Digimarkkinoinnin asiantuntijat

Krista Vuori

Krista
Vuori

Senior Consultant

Krista on digimainonnan konsultti, jolta löytyy kokemusta niin B2C- kuin B2B-toimialoilta. Krista operoi mainontaa monikanavaisesti ja taitavana sisällöntuottajana sparraa mielellään sisältömarkkinoinnin hyödyntämisessä osana digimarkkinoinnin strategiaa.  

050 367 3016
krista.vuori@hopkins.fi

Jirka Härkönen

Jirka
Härkönen

Senior Consultant

Jirka auttaa asiakkaitamme verkkoanalytiikan ja raportoinnin kehittämisessä. Lisäksi hän suunnittelee ja hallinnoi mainontaa sujuvasti eri alustoilla Google Adsistä someen ja ohjelmalliseen ostamiseen. Markkinoinnin lisäksi hänellä on kokemusta fintech-alalta.

050 382 8908
jirka.harkonen@hopkins.fi

Jenni Uimonen

Jenni
Uimonen

Consultant

Jenni operoi mainontaa somessa ja Google Adsissa sekä ohjelmallisesti. Jenni hallitsee myös sujuvan sisällöntuotannon suomeksi ja englanniksi. Viestinnästä digimarkkinoinnin alalle hypännyt Jenni innostuu erityisesti hakusanamainonnan mahdollisuuksista.

045 631 0693
jenni.uimonen@hopkins.fi

Samuli Leinonen

Samuli
Leinonen

Managing Consultant

Samuli on suunnitellut ja toteuttanut monikanavaista mainontaa sekä osallistunut verkkoliiketoimintojen kaupalliseen kehitykseen useilla eri toimialoilla, useissa eri maissa. Samulin leipälajina on Google Ads, missä hän on yksi Pohjoismaiden kokeneimmista tekijöistä.

050 517 4159
samuli.leinonen@hopkins.fi

Elina Ojala

Elina
Ojala

Consultant

Elina on Google Adsin ja somemainonnan asiantuntija, joka mielellään auttaa asiakkaitamme myyntiä tuovan mainonnan suunnittelussa. Elinan B2B-työkokemus antaa hänelle hyvät tietotaidot mm. verkosta liidejä tavoittelevan digimarkkinoinnin toteutuksiin.  

040 153 7946
elina.ojala@hopkins.fi

Riku Penttilä

Riku
Penttilä

Consultant

Riku operoi ja kehittää mainontaa niin ohjelmallisesti kuin Google Adsissa ja somessakin. Hän innostuu kokeiluista ja parempien ratkaisujen löytämisestä testaamisen avulla. Riku myös kirjoittaa mainoksiin napakat tekstisisällöt suomeksi ja englanniksi.

050 469 6191
riku.penttila@hopkins.fi

Taru Kauppila

Taru
Kauppila

Senior Consultant

Taru on kokenut somemainonnan konsultti, jolla on monipuolinen B2B- ja B2C-mainonnan tausta. Tänä päivänä Tarun erityisosaamista ovat verkkokaupan mainonnan toteutukset erilaisia markkinoinnin teknologioita ja fiidejä hyödyntäen niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

040 528 4811
taru.kauppila@hopkins.fi

Samuel Aarnio

Samuel
Aarnio

Senior Consultant

Samuel on digitaalisen mainonnan ja analytiikan moniosaaja, jolla on kokemusta myös B2B-myynnistä. Samuel ajattelee kuin tutkija ja auttaa asiakkaitamme kasvattamaan myyntiään. Mainontaa hän operoi sujuvasti erityisesti Google Ads- ja someympäristössä.

044 271 6545
samuel.aarnio@hopkins.fi

Tuomo Tarvainen

Tuomo
Tarvainen

Senior Consultant

Tuomo on digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, jolla on takanaan monipuolinen historia markkinoinnin, myynnin ja projektinhallinnan parissa. Hän on kiinnostunut automaation, analytiikan ja tekoälyn roolista markkinoinnin tukena.

040 701 8140
tuomo.tarvainen@hopkins.fi

Sami Huusela

Sami
Huusela

Paid Media Specialist

Sami on digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, joka tekee asiakkaillemme Google- ja somemainontaa. Hänellä on monipuolista kokemusta mm. B2B- ja B2C-myynnistä ja liiketoiminnan kehitystehtävistä. Brändi- ja lisäarvoajattelu on Samilla vahvaa.

050 550 2715
sami.huusela@hopkins.fi

Henrik Sarjo

Henrik
Sarjo

Paid Media Specialist

Henrik on strategisesti ja analyyttisesti asioita lähestyvä digimarkkinoinnin asiantuntija. Henrik tekee asiakkaillemme mainontaa Google Adsissa ja somessa. Henrikin vahvuuksia ovat asiakaslähtöisyys sekä yhteistyötaidot.

040 044 6643
henrik.sarjo@hopkins.fi

Antti Halme

Antti
Halme

Senior Consultant

Antilla on yli kymmenen vuoden työkokemus kansainvälisestä hakukoneoptimoinnista. SEO:n lisäksi Antti on erikoistunut sivustojen konversio-optimointiin sekä verkkoanalytiikkaan, ja näiden avulla hän auttaa asiakkaitamme kehittämään liiketoimintaansa.

050 3404 583
antti.halme@hopkins.fi

Mikael Marila

Mikael
Marila

Senior Consultant

Mikaelilla on laaja kokemus hakukoneoptimoinnista ja digimarkkinoinnista yli kymmenen vuoden ajalta sekä liiketoimintaosaamista kuluttaja- ja affiliaattimarkkinoinnin parista niin kasvu- kuin pörssiyrityksistä. Mikael myös kouluttaa asiakkaitamme SEO:sta.  

050 352 8633
mikael.marila@hopkins.fi

Lari Eteläniemi

Lari
Eteläniemi

Senior consultant

Larilla on kokemusta digimarkkinoinnista yli kymmenen vuoden ajalta. Hänellä on tekninen tausta ja liiketoimintaosaamista monipuolisista rooleista kasvuyrityksissä. Lari on erikoistunut hakukone- ja konversio-optimointiin, joita hän on toteuttanut niin suomalaisille, eurooppalaisille kuin globaaleillekin markkinoille.

050 363 3788
lari.etelaniemi@hopkins.fi

Arttu Raittila

Arttu
Raittila

Senior consultant

Arttu on kokenut digimarkkinoinnin monitaituri, joka konsultoi asiakkaitamme erityisesti hakukoneoptimoinnin parhaista käytänteistä sekä digimainonnan kehittämisestä. Arttu on kouluttanut satoja suomalaisia tekemään parempaa, analytiikkaan perustuvaa digimarkkinointia.

040 518 7750
arttu.raittila@hopkins.fi

Janina Keskinen

Janina
Keskinen

Senior Consultant

Janina on markkinoinnin automaation kokenut osaaja, jolta löytyy kokemusta sekä B2B- että B2C-puolen liiketoiminnan kehittämisestä. Janina on työskennellyt monipuolisesti sekä verkkokauppojen että liidihankinnan parissa.

0503655678
janina.keskinen@hopkins.fi

Mika Björksten

Mika
Björksten

Consultant

Mikalla on rautainen osaaminen markkinoinnin automaatiosta erityisesti verkkokaupan puolella ja B2C-ympäristössä. Mika hyödyntää innovatiivisesti dataa ja tekoälyä luoden asiakaslähtöisiä sekä tuloksekkaita markkinoinnin automaation ratkaisuja.

050 049 1840
mika.bjorksten@hopkins.fi

Elisa Kesälahti

Elisa
Kesälahti

Senior consultant

Elisalla on vankka asiantuntemus monikanavaisen liiketoiminnan kehittämisestä ja markkinoinnin automaation hyödyntämisestä asiakasuskollisuuden ja myynnin kasvattamiseksi. Elisa myös hyödyntää sujuvasti dataa ja luo sen avulla entistä parempia asiakaskokemuksia.

040 180 1805
elisa.kesalahti@hopkins.fi

Susanna Junnila

Susanna
Junnila

Senior consultant

Susanna on kokenut HubSpot-konsultti ja monissa liemissä keitetty liiketoiminnan kehittäjä. Hän on rakentanut strategioita ja käytännön toteutuksia lukuisille B2B- ja B2C-brändeille, myös kansainvälisesti, ja kolmannelle sektorille.

040 721 1382
susanna.junnila@hopkins.fi

Lotta Holm

Lotta
Holm

Managing Consultant

Lotta on analytiikan ammattilainen 20 vuoden työkokemuksella. Hänen erikoisosaamistaan on liiketoiminnan kuvaaminen ja kehittäminen datan ja asiakkuusymmärryksen avulla. Työkalupakkiin kuuluvat tilastolliset menetelmät, visualisointitaito ja erinomaiset viestintätaidot.

040 821 2713
lotta.holm@hopkins.fi

Mikko Piippo

Mikko
Piippo

Senior consultant

Mikko keskittyy verkkoanalytiikkaan ja datavetoiseen markkinointiin. Rauhallisella otteellaan hän auttaa asiakkaitamme analytiikan tilannekuvien muodostamisessa ja kehittämisessä. Mikko on yksi Hopkinsin perustajista ja suosittu analytiikan kouluttaja.

050 501 0488
mikko.piippo@hopkins.fi

Heli Saarinen

Heli
Saarinen

Consultant

Heli on verkkoanalytiikan asiantuntija, jolla on kokemusta ecommercestä niin B2B- kuin B2C-puolella. Helillä on vahvat projektinhallinta- ja viestintätaidot, ja hän pyrkii löytämään parhaimman mahdollisen ratkaisun yhdessä asiakkaiden kanssa.

040 721 9585
heli.saarinen@hopkins.fi

Marta Tiainen

Marta
Tiainen

Consultant

Marta on verkkoanalytiikan asiantuntija, joka työskentelee Google Analyticsin, Piwik PRO:n ja Matomon parissa. Työkokemuksen ja oman kiinnostuksen kautta Martalla on myös teknistä osaamista, joka auttaa rakentamaan parempaa analytiikan seurantaa.

044 051 1590
marta.tiainen@hopkins.fi

Joona Euro

Joona
Euro

SEO specialist

Joona on erikoistunut hakukoneoptimointiin, operoiden monipuolisella taustalla suomeksi ja englanniksi. Pääfokuksena hänen SEO-työssään ovat sisältöpuolen asiat, mutta Joonalta löytyy kokemusta myös teknisestä hakukoneoptimoinnista.

040 660 8353
joona.euro@hopkins.fi

Anne Heikkinen

Anne
Heikkinen

Senior Consultant

Annella on pitkä tausta digitaalisen markkinoinnin ja analytiikan parissa. Erityisesti hakukoneet, sivustojen myynnillisyyden kehittäminen ja analysointi ovat lähellä sydäntä. Tavoitteena on löytää keinoja tehostaa asiakkaan digitaalista liiketoimintaa.  

045 128 3344
anne.heikkinen@hopkins.fi

Panu Kuuluvainen

Panu
Kuuluvainen

Senior consultant

Panu on kokenut digimarkkinoija, joka työskentelee tällä hetkellä erityisesti verkkoanalytiikan parissa. Analytiikan lisäksi Panu hallitsee mainonnan rajapintaratkaisut ja pystyy rakentamaan koodausta vaativia toteutuksia. Panu on yksi Hopkinsin perustajaosakkaista.

panu.kuuluvainen@hopkins.fi

Seppo Puusa

Seppo
Puusa

Senior consultant

Seppo on Hopkinsin kokenut hakukoneoptimoija, ja hallitsee lisäksi mainonnan sekä verkkoanalytiikan. Pitkään konsulttina toiminut Seppo toteuttaa myös koodaamista vaativia ratkaisuja ja pystyy sujuvasti ohjaamaan verkkosivuston teknisen kehityskumppanin työtä.

044 924 8014
seppo.puusa@hopkins.fi

Johto ja hallinto

Tomi Halonen

Tomi
Halonen

Toimitusjohtaja

Tomi on markkinoinnin ja median pitkämatkalainen, jolla on kymmenien vuosien kokemus alan yhtiöiden johtamisesta sekä johtamisen valmentamisesta. Tomi luo Hopkinsille kulttuuria ja tekemistä, joka koituu asiakkaidemme parhaaksi.

040 047 8838
tomi.halonen@hopkins.fi

Kati Rämö

Kati
Rämö

Talousjohtaja

Kati on kokenut taloushallinnon ammattilainen, joka on toiminut talousjohtamisen tehtävissä myös konsulttina. Talouden lisäksi hän vastaa Hopkinsilla myös HR-asioista ja kehityksestä.

050 562 3407
kati.ramo@hopkins.fi

Suvi Miettinen

Suvi
Miettinen

Operations director

Suvi on taustaltaan kokenut projektipäällikkö, joka vastaa Hopkinsilla konsulttien resursoinnista ja tukee heitä työn organisoinnissa.

050 336 8446
suvi.miettinen@hopkins.fi

Lotta Laitinen

Lotta
Laitinen

OFFICE COORDINATOR

Lotta hoitaa talous- ja henkilöstöhallinnollisia tehtäviä sekä toimii Hopkinsin orgaanisen somen sisällöntuottajana. Lisäksi Lotta vastaa toimiston toimivuudesta ja kehityksestä.

044 283 7007
lotta.laitinen@hopkins.fi

Hanna Karjalainen

Hanna
Karjalainen

Administrative Coordinator

Hanna hoitaa Hopkinsilla talous- ja henkilöstöhallinnollisia tehtäviä. Hän huolehtii myös Hopkinsin koulutusten käytännön järjestelyistä.

040 825 5964
hanna.karjalainen@hopkins.fi

Aki Abe

Aki
Abe

Advisor

Digimarkkinoinnin strategisena konsulttina toimivalla Akilla on taustalla vuosien kokemus digimarkkinoinnin käytännön töistä ja hän on myös yksi Hopkinsin perustajista.

050 539 5558
aki.abe@hopkins.fi

Liity Hopkinsin tiimiin

Oletko sinä seuraava Claude tai Claudia? Kaipaatko uusia haasteita? Tuntuuko sinusta siltä, että Hopkins voisi olla juuri kaipaamasi muutos? Tutustu rekrysivuumme ja jätä avoin hakemus. Otamme sinuun pian yhteyttä!