Hopkinsin tiimi

Haluatko saada käyttöösi digimarkkinoinnin huipputiimin?
Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset apua digitaalisen mainonnan, hakukoneoptimoinnin, analytiikan, konversio-optimoinnin tai markkinoinnin automaation suunnittelussa ja toteutuksessa.

Myynti ja asiakkuudet

Pekka Räsänen

Pekka
Räsänen

Sales & client lead

Pekka vastaa Hopkinsin myynnistä ja asiakkuuksien johtamisesta. Kun tarvitset uutta potkua yrityksesi digimarkkinointiin, ota yhteyttä Pekkaan!

050 570 7697
pekka.rasanen@hopkins.fi

Heini Thodén

Heini
Thodén

Client lead & Strategist

Heini auttaa asiakkaitamme kasvamaan ja löytämään parhaat kanavat sekä keinot tavoitteiden saavuttamiseksi. Heinillä on laaja kokemus digimarkkinoinnin strategisesti suunnittelusta ja asiakkuuksien johtamisesta.

040 577 9977
heini.thoden@hopkins.fi

Hannele Leivo

Hannele
Leivo

Client Lead

Hannele auttaa asiakkaitamme kasvamaan ja löytämään menestystä tuovat yleisönsä. Hänellä on vahvaa osaamista erityisesti markkinoinnin strategisesta suunnittelusta ja sisältömarkkinoinnista.

044 781 5116
hannele.leivo@hopkins.fi

Terhi Erämetsä

Terhi
Erämetsä

Client Manager

Terhi on kokenut projektihallinnan ja asiakaspalvelun moniottelija, joka pitää huolen siitä, että asiat etenevät suunnitelmallisesti. Hän auttaa asiakkaita ja projektitiimejä etsimään sopivia ratkaisuja muuttuvissa tilanteissa ja saavuttamaan asetetut tavoitteet yhdessä.

045 315 1411
terhi.erametsa@hopkins.fi

Tiina Nurmikumpu

Tiina
Nurmikumpu

Client manager

Tiinalle tärkeitä ovat asiakkaat ja heidän projektien eteneminen suunnitelmallisesti sekä tavoitteiden mukaisesti. Hän on tehnyt yhteistyötä monien eri toimialojen asiakkaiden kanssa. Lisäksi hänellä on kokemusta myös strategisesta mediasuunnittelusta.  

040 716 9954
tiina.nurmikumpu@hopkins.fi

Digimarkkinoinnin asiantuntijat

Seppo Puusa

Seppo
Puusa

Senior consultant

Seppo on kokenut hakukoneoptimoija ja sisällönsuunnittelija. Taidot ovat kertyneet konsultoinnin ohella 12 vuoden aikana omasta liiketoiminnasta.

044 924 8014
seppo.puusa@hopkins.fi

Tuomo Tarvainen

Tuomo
Tarvainen

Consultant

Tuomo on digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, jolla on takanaan monipuolinen historia markkinoinnin, myynnin ja projektinhallinnan parissa. Hän on kiinnostunut automaation, analytiikan ja tekoälyn roolista markkinoinnin tukena.

040 701 8140
tuomo.tarvainen@hopkins.fi

Samuel Aarnio

Samuel
Aarnio

Consultant

Samuel on digitaalisen mainonnan ja analytiikan moniosaaja, joka ajattelee kuin tutkija ja auttaa asiakkaitamme lisäämään myyntiä. Hänellä on kokemusta myös B2B-myynnistä.

044 271 6545
samuel.aarnio@hopkins.fi

Lari Eteläniemi

Lari
Eteläniemi

Senior consultant

Larilla on kokemusta digimarkkinoinnista yli kymmenen vuoden ajalta. Hänellä on tekninen tausta ja liiketoimintaosaamista monipuolisista rooleista kasvuyrityksissä. Lari on erikoistunut hakukone- ja konversio-optimointiin, joita hän on toteuttanut niin suomalaisille, eurooppalaisille kuin globaaleillekin markkinoille.

050 363 3788
lari.etelaniemi@hopkins.fi

Iina Halttunen

Iina
Halttunen

Consultant

Iina tekee monipuolisesti some- ja Google-mainontaa. Hän intoilee hyvistä mainosteksteistä ja hänen kynästään syntyy laadukasta sisältöä niin suomeksi kuin englanniksikin.

050 468 4293
iina.halttunen@hopkins.fi

Aki Töyräs

Aki
Töyräs

Consultant

Akilla on kokemusta markkinoinnin automaatiosta ja hakukoneoptimoinnista niin konsulttina kuin yrittäjänä. Hänellä on liiketoiminnallista ymmärrystä ja kokonaisvaltaista näkemystä, miten saa parhaiten tuloksia ja myyntiä aikaan.  

050 551 1497
aki.toyras@hopkins.fi

Jirka Härkönen

Jirka
Härkönen

Consultant

Jirka auttaa asiakkaitamme some- ja hakusanamainonnassa sekä ohjelmallisessa ostamisessa. Markkinoinnin lisäksi hänellä on kokemusta fintech-alalta.

050 382 8908
jirka.harkonen@hopkins.fi

Susanna Junnila

Susanna
Junnila

Senior consultant

Susanna on markkinoinnin automaation tiiminvetäjä ja monissa liemissä keitetty liiketoiminnan kehittäjä. Hän on rakentanut strategioita ja käytännön toteutuksia lukuisille kansainvälisille B2B- ja B2C-brändeille ja kolmannelle sektorille.

040 721 1382
susanna.junnila@hopkins.fi

Iiro Vaahtojärvi

Iiro
Vaahtojärvi

Senior consultant

Iiro on markkinoinnin automaation moniosaaja, joka tuntee kanta-asiakasohjelmien, B2B-liidigeneroinnin ja asiakkuusmarkkinoinnin salat. Tämän lisäksi hän myös koodaa!

050 361 3322
iiro.vaahtojarvi@hopkins.fi

Krista Vuori

Krista
Vuori

Consultant

Krista on digimainonnan konsultti, jolta löytyy kokemusta niin B2C- kuin B2B-ympäristöissä toimimisesta. Somemainonnan lisäksi Kristaa kiinnostaa erityisesti sisältömarkkinoinnin hyödyntäminen osana liiketoimintastrategiaa.  

050 367 3016
krista.vuori@hopkins.fi

Mikael Marila

Mikael
Marila

Senior Consultant

Mikaelilla on vuosien kokemus digimarkkinoinnista Suomessa ja ulkomailla hankittuna. Mikaelin erityisosaamista on hakukoneoptimointi ja sen innovatiivinen hyödyntäminen.  

050 352 8633
mikael.marila@hopkins.fi

Panu Kuuluvainen

Panu
Kuuluvainen

Senior consultant

Panu on kokenut digimarkkinoija, joka saa sivustosi tuottamaan entistä paremmin. Markkinoinnin lisäksi Panu on työskennellyt rahoitusalan analyytikkona.

panu.kuuluvainen@hopkins.fi

Janina Keskinen

Janina
Keskinen

Senior Consultant

Janina on markkinoinnin automaation kokenut osaaja, jolta löytyy kokemusta sekä B2B- että B2C-puolen liiketoiminnan kehittämisestä. Janina on työskennellyt monipuolisesti sekä verkkokauppojen että liidihankinnan parissa.

050 365 5678
janina.keskinen@hopkins.fi

Antti Siitonen

Antti
Siitonen

Consultant

Antti on analytiikan asiantuntija, jolla on pitkä kokemus liiketoiminnan datalähtöisesta johtamisesta. Datan laatu ja monipuolinen hyödynnettävyys ovat Antille kaikki kaikessa.

050 331 6660
antti.siitonen@hopkins.fi

Anne Heikkinen

Anne
Heikkinen

Senior Consultant

Annella on pitkä tausta digitaalisen markkinoinnin ja analytiikan parissa. Erityisesti hakukoneet, sivustojen myynnillisyyden kehittäminen ja analysointi ovat lähellä sydäntä. Tavoitteena on löytää keinoja tehostaa asiakkaan digitaalista liiketoimintaa.  

045 128 3344
anne.heikkinen@hopkins.fi

Sara Palojärvi

Sara
Palojärvi

Consultant

Sara on digimainonnan ja -analytiikan moniosaaja, joka syttyy automaatiosta, testaamisesta ja visuaalisesti kiinnostavasta mainonnasta.

040 505 3431
sara.palojarvi@hopkins.fi

Elina Ojala

Elina
Ojala

Paid media specialist

Elina on kokenut sosiaalisen median ammattilainen, joka tietää miten asiakkaille saadaan tuloksia. Etenkin Google Ads on hänen erikoisalaansa.  

elina.ojala@hopkins.fi

Riku Penttilä

Riku
Penttilä

Paid Media Specialist

Rikun alaa ovat erityisesti Google- ja somemainonta. Hän innostuu kokeiluista ja parempien ratkaisujen löytämisestä testaamisen avulla. Riku myös kirjoittaa mainoksiin napakat tekstisisällöt suomeksi ja englanniksi.

050 469 6191
riku.penttila@hopkins.fi

Jenni Uimonen

Jenni
Uimonen

Paid Media Specialist

Jenni tekee Hopkinsilla some- ja Google Ads -mainontaa. Hän hallitsee sujuvan sisällöntuotannon sekä suomeksi että englanniksi. Viestinnän parista digimarkkinoinnin alalle hypännyt Jenni innostuu erityisesti hakusanamainonnan mahdollisuuksista.

045 631 0693
jenni.uimonen@hopkins.fi

Mikko Piippo

Mikko
Piippo

Senior consultant

Mikko on työskennellyt vuosia digimarkkinoinnin konsulttina. Viime vuosina Mikko on keskittynyt erityisesti analytiikkaan ja datavetoiseen markkinointiin.

050 501 0488
mikko.piippo@hopkins.fi

Tommi Pohjola

Tommi
Pohjola

Senior consultant

Tommi on digianalytiikan asiantuntija, joka auttaa asiakkaitaan keräämään luotettavaa ja merkityksellistä dataa sekä löytämään sille käyttöä liiketoiminnassa. Hänellä on kokemusta erityisesti verkkokaupan analytiikasta sekä työskentelystä yhdessä ohjelmistokehittäjien kanssa.

040 843 0800
tommi.pohjola@hopkins.fi

Arttu Raittila

Arttu
Raittila

Senior consultant

Arttu on kokenut digimarkkinoinnin monitaituri. Hän on kouluttanut satoja suomalaisia tekemään parempaa, analytiikkaan perustuvaa digimarkkinointia.

040 518 7750
arttu.raittila@hopkins.fi

Julius Jansson

Julius
Jansson

Senior consultant

Julius tuntee digimarkkinoinnin kuin omat taskunsa: hakusanamainonta, Facebook-mainonta ja display-mainonta ovat Juliuksen keskeistä osaamista.

040 186 5278
julius.jansson@hopkins.fi

Antti Halme

Antti
Halme

Senior Consultant

Antilla on yli kymmenen vuoden kokemus hakukoneoptimoinnista kansainvälisesti. Hakukoneoptimoinnin lisäksi Antti on erikoistunut konversio-optimointiin ja verkkoanalytiikkaan.

050 3404 583
antti.halme@hopkins.fi

Jan Hoffman

Jan
Hoffman

Paid Media Specialist

Jan on digitaalisen markkinoinnin ja analytiikan moniosaaja, joka elää innovatiivisuudesta ja datalla johtamisesta. Hänellä on myös vahva visuaalisen viestinnän tausta.

040 481 3435
jan.hoffman@hopkins.fi

Johto ja hallinto

Tomi Halonen

Tomi
Halonen

Toimitusjohtaja

Tomi on markkinoinnin ja median pitkämatkalainen, jolla on kymmenien vuosien kokemus alan yhtiöiden johtamisesta sekä johtamisen valmentamisesta. Tomi luo Hopkinsille kulttuuria ja tekemistä, joka koituu asiakkaidemme parhaaksi.

040 047 8838
tomi.halonen@hopkins.fi

Aki Abe

Aki
Abe

Talousjohtaja

Aki on Hopkinsin talousjohtaja. Akilla on taustalla vuosien kokemus digimarkkinoinnin käytännön töistä ja hän on myös yksi Hopkinsin perustajista.

050 539 5558
aki.abe@hopkins.fi

Suvi Miettinen

Suvi
Miettinen

Operations director

Suvi on taustaltaan kokenut projektipäällikkö, joka vastaa Hopkinsilla konsulttien resursoinnista ja tukee heitä työn organisoinnissa.

050 336 8446
suvi.miettinen@hopkins.fi

Hanna Karjalainen

Hanna
Karjalainen

Administrative Coordinator

Hanna hoitaa Hopkinsilla talous- ja henkilöstöhallinnollisia tehtäviä. Hän huolehtii myös Hopkinsin koulutusten käytännön järjestelyistä.

040 825 5964
hanna.karjalainen@hopkins.fi

Salsa Ojala

Salsa
Ojala

HR & Office coordinator

Salsa vastaa Hopkinsilla talous- ja henkilöstöhallinnollisista tehtävistä. Hän pitää huolen, että sekä asiakkaat että jokainen hopkinslainen pysyy tyytyväisenä!

Salsa on tällä hetkellä perhevapaalla.

Liity Hopkinsin tiimiin

Oletko sinä seuraava Claude tai Claudia? Kaipaatko uusia haasteita? Tuntuuko sinusta siltä, että Hopkins voisi olla juuri kaipaamasi muutos? Tutustu rekrysivuumme ja jätä avoin hakemus. Otamme sinuun pian yhteyttä!