Hopkinsin digitaalisen markkinoinnin palvelut

Keskitymme siihen, mitä osaamme parhaiten: hankkimaan sinulle lisää myyntiä verkosta mainonnan, hakukoneoptimoinnin, markkinoinnin automaation ja analytiikan avulla. Yhteistyömme on tavallisesti jatkuvaa – jatkuvuus takaa hakukoneoptimoinnin ja mainonnan pitkäjänteisen kehittämisen ja parantaa tuloksellisuutta selvästi.

SEO

Hakukoneoptimointi parantaa Google-, Yandex- ja Bing-näkyvyyttä, kasvattaa kävijämäärää ja tuo uusia asiakkaita.

SEM / SEA

Google-, Bing- ja Yandex-mainonta tuovat nopeasti uusia asiakkaita. Teemme mainontaa mm. suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi.

Analytiikka

Suunnittelu, toteutus, raporttipohjat, koulutus ja analyysit Google Analytics ja Matomo Analytics -työkaluilla. Sertifioidut konsultit.

Display-
mainonta

Ohjelmallinen ostaminen tuo mainokset näkyviin globaalisti. Oikeassa ympäristössä, oikeille asiakkaille, oikeaan aikaan. Automatisoidusti.

Some-
mainonta

Facebook-, Instagram-, Twitter-,  LinkedIn- ja VK-mainonta tuovat yritykselle asiakkaita ja parantavat tunnettuutta. Monella kielellä, fiidipohjaisesti ja käsityönä.

Markkinoinnin automaatio

Strategia, suunnittelu, toteutus ja koulutus B2B- ja B2C-yrityksille, liidinhankintaan, asiakassuhteen kehittämiseen ja myyntiin.

Toimintakulttuurimme on joustava – asiakkaan parhaaksi

Voimme toimia yhteistyössä muiden kumppaneidesi kanssa tai ottaa vetovastuun koko digimarkkinoinnista, myös kansainvälisesti.

Yhtä hyvin voimme tukea yrityksesi omaa tiimiä: kouluttaa, konsultoida ja tarvittaessa tuoda mukaan lisää käsipareja verkkopalvelusi ja sen markkinoinnin jatkuvaan kehittämiseen.

Toimintatapaamme kuuluu, että työskentelemme tiiviisti asiakkaan kanssa yhteistyössä. Usein se tarkoittaa työn toteuttamista osin asiakkaan tiloissa, yhdessä oman tiimin kanssa. Tämän ansiosta tieto ja osaaminen siirtyvät tehokkaasti meiltä asiakkaan omalle tiimille.