Tilaa oma CustomGPT sisällöntuotannon avuksi

Tunnistatko markkinoijan tuskan – sivustolle ja mainontaan kaivataan säännöllisesti uutta tekstiä, mutta asiantuntijat ovat liian kiireisiä ja uuden henkilön palkkaaminen ei ole mahdollista. Apua tilanteeseen tuo organisaatiosi tarpeisiin räätälöity CustomGPT.

Miten CustomGPT auttaa markkinoinnissa?

Organisaatiosi säästää aikaa ja rahaa kun yksi henkilö voi luoda sisältövedoksia AI:n avulla. CustomGPT käyttää ChatGPT:n teknologiaa, mutta valmiiksi ohjeistetulla ja tietosuojan kannalta turvallisemmalla tavalla.
YRITYKSELLESI RÄÄTÄLÖITY

CustomGPT tuntee yrityksesi tuotteet, palvelut ja kohderyhmät, mahdollistaen relevantin ja kohdennetun sisällön luonnin ilman jatkuvaa kontekstitietojen syöttämistä, mikä tehostaa markkinointiviestintää.

BRÄNDISI MUKAINEN

CustomGPT koulutetaan brändisi ääneen ja tyyliin sopivaksi. Näin varmistetaan, että kaikki tuotettu sisältö on yhdenmukaista ja vahvistaa brändin identiteettiä. Normaalin ChatGPT:n kanssa tämä vaatisi manuaalista muokkausta ja tarkistusta, mikä on työlästä ja aikaa vievää.

TURVALLISEMPI KÄYTTÄÄ

CustomGPT:n käyttäminen on tietoturvallista, sitä käytetään yrityksen omalla Team-tilillä eikä syötettyjä tietoja käytetä muiden käyttämän tekoälyn kouluttamisessa. 

Kuinka CustomGPT rakennetaan teille? 

Projekti sisältää seuraavat vaiheet:

KIINNOSTUITKO? JÄTÄ VIESTI NIIN TEHDÄÄN TEILLE SOPIVA TARJOUS!

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä tällä lomakkeella niin valjastetaan AI sisällöntuotantonne avuksi. Halutessasi voit myös soittaa meille: 020 788 8120.

Asiantuntijamme kirjoittavat

Sivustouudistus voi romuttaa hakukone­näkyvyytesi

Suurin riski sivustosi saavuttamalle maksuttomalle hakukonenäkyvyydelle on sivustouudistus. Artikkelin luettuasi tiedät, mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota, jos et halua vahingoittaa liiketoimintaasi. Lataa myös asiantuntijoidemme koostama 31-kohtainen muistilista! Eräs suomalainen verkkokauppa

Lue koko artikkeli »