Avoimet
työpaikat

Oletko digimarkkinoinnin osaaja? Oletko työpaikallasi se, jonka neuvoa kysytään hankalassa paikassa? Tai haluatko kasvaa sellaiseksi? Olitpa generalisti tai spesialisti, saatat olla juuri se mitä etsimme: kunnianhimoisesti työhönsä suhtautuva markkinoija, joka innostuu asiakkaan liiketoiminnasta ja sen kasvattamisesta.

Näihin rooleihin rekrytoimme

Etsimme säännöllisesti uusia kollegoita digimarkkinoinnin konsultointiin. Olemme kiinnostuneet erityisesti näistä asiantuntijoista:

  • Verkkoanalytiikka
  • Hakukoneoptimointi
  • Digimainonta
  • Markkinoinnin automaatio

Jätä avoin hakemus

Etsimme tämän tästä tiimiimme markkinoijia ja analyytikkoja, jotka ovat valmiita haastamaan itsensä ja oppimaan koko ajan uutta. Toimi nyt ja täytä alla oleva lomake, siihen menee vain pari minuuttia!

Jätä yhteystietosi, klikkaa pari rastia ruutuihin ja lähetä lomake meille. Meillä avoimet hakemukset eivät katoa järjestelmien syövereihin vaan luemme jokaisen meille lähetetyn hakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä, mikäli mielessämme on osaamistasi vastaava avoin tehtävä. Säilytämme hakemuksia 12 kuukautta.

 

 

Hopkins freelancereille

Teetkö digimarkkinoinnin töitä freelancerina? Koska kasvamme vauhdilla, täydennämme palvelutiimejämme myös taitavilla vakio-freelancereilla. Meillä pääset mukaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin ja halutessasi osaksi työyhteisöämme. Esittäydy yo. avoimen hakemuksen kautta tai ota yhteyttä operatiiviseen johtajaamme Suvi Miettiseen niin jutellaan lisää!

Trainee-ohjelmamme

Trainee-ohjelmamme pyörii yhteistyökumppanimme rekrytoivien koulutusohjelmien kautta. Emme siis ota meille työharjoittelijoita suoraan. Rekrytoivista koulutusohjelmista löydät lisätietoa mm. TE-palveluiden sivuilta.

Ura Hopkinsilla

Ura Hopkinsilla

Meillä digimarkkinoinnin rautainen ammattitaito ja välittävä ilmapiiri lyövät kättä. Tutustu arvoihimme sekä siihen, mistä hyvä työpaikka meidän mielestämme koostuu.

Lue lisää

Rimpauta niin jutellaan!

Jos tuntuu, että haluat kuulla lisää Hopkinsista työnantajana, voit myös ottaa yhteyttä Suvi Miettiseen. Suvi vastaa siitä, että asiakastyömme ja päivittäinen arkemme rullaa sujuvasti eteenpäin ja hän kertoo mielellään tarkemmin meistä ja kulttuuristamme.

Suvi Miettinen
Operatiivinen johtaja
+358 50 336 8446
suvi.miettinen@hopkins.fi

Arki Hopkinsilla