Työskentely Hopkinsilla

Meidät tunnetaan rautaisten ammattilaisten työkotina, jossa digimarkkinointiin suhtaudutaan suurella intohimolla. Tällä sivulla kerromme lisää kulttuuristamme ja siitä, millaista Hopkinsilla työskentely käytännössä on.

Työsuhde-edut

  • Laaja työterveyshuolto ja työkykyturva Mehiläisen kautta
  • Bonusmalli, joka jakaa menestyksestä hyvää palkan päälle
  • Virike-etu liikunta- ja kulttuuririentoihin
  • Lounasetu ja maanantaisin Hopkinsin tarjoama toimistolounas
  • Välipalat ja virvokkeet toimistolla
  • HSL:n työsuhdematkalippu toimistolla käyville
  • Yhteisiä liikuntakokeiluja ja kulttuurivisiittejä

Tutustu kulttuuriimme

Hybridityöskentely ja joustava työaika

Nämä ovat aika peruskauraa, mutta meilläkin töitä voi tehdä kotoa tai toimistolta, ja työaika liukuu toimistoaikojen puitteissa kuten useimmissa yrityksissä on tapana. Säännölliseen toimistolla vierailuun kannustetaan mm. HSL:n työsuhdematkalipun avulla, sillä olemme huomanneet, että epäviralliset kohtaamiset kasvokkain vahvistavat yhteenkuuluvuuden tunnetta ja helpottavat vuorovaikutusta. Valtaosa meistä tekee siis töitä muutaman päivän viikossa toimistolla ja muutaman kotona. Meillä ei myöskään tuijoteta kelloa tunnin tarkkuudella vaan pääasia on, että työt ja viestintä hoituvat.

Parityöskentely ja sparrailut

Asiakastöitä pyrimme tekemään yhä enemmän työpareina siten, että työ jaetaan kahden saman alan konsultin kesken. Toisinaan myös kokeneempi asiantuntija voi sparrata ja ohjata nuoremman ammattilaisen työtä. Näin pystymme jakamaan hiljaista tietoa ja kasvattamaan kaikkien asiantuntijoidemme osaamista työn lomassa. Konsulteillamme on myös asiakkuuksia, joissa he työskentelevät ainoana konsulttina. Tällöin apua ja käytännön neuvoja voi kysyä kollegoilta viikottain järjestettävissä sparrauksissa. Ne ovat paitsi matalan kynnyksen tilaisuus pyytää ja tarjota apua, myös rento foorumi vaihtaa kuulumisia asiakastyön lomassa.

Osaamisen vahvistaminen ja kouluttautuminen

Meillä henkilöstömme ammatillista kehittymistä tuetaan monella tavalla. Haluamme, että meillä työskennellessä asiantuntijoidemme osaaminen nousee, eikä pääse väljähtämään. Käytännössä oman osaamisen kehittäminen tarkoittaa muun muassa verkkokursseja, seminaareja ja koulutuksia, joihin kukin voi osallistua vuosittaisen koulutusbudjetin puitteissa. Näiden lisäksi järjestämme aktiivisesti sisäisiä koulutuksia, joissa jaamme tietoa esimerkiksi erilaisten markkinoinnin teknologioiden hyödyntämisestä, jaamme oppeja asiakascaseista, jne.

Yhteinen ajanvietto ja afterworkit

Hopkinsin hupitoimikunta järjestää yhteistä tekemistä afterworkeistä kesäjuhliin, urheilukokeiluihin ja museovierailuihin – vähintään kerran kuussa. Onpa juhliin kutsuttu kerran myös palokuntakin kun savukone laukaisi palohälytyksen. Talousjohtajamme ei arvostanut tätä yllättävää lisäystä ohjelmamenoihin, mutta savukone meillä on edelleen. Myös kerhotoimintamme on pienimuotoista, mutta säännöllistä: kuukausittain porukoita kokoontuu toimistolle roolipelien, lautapelien, neulonnan tai leffaillan merkeissä. Toisaalta, kaikki eivät voi tai halua jäädä töiden jälkeenkin työkavereiden seuraan ja sekin on ihan ok.

Tule meille töihin

Kiinnostuitko Hopkinsista työpaikkana? Vilkaise tällä hetkellä avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus niin jatketaan keskustelua. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi yhteydenotot myös freelancereilta!

Arki Hopkinsilla