Digitaalisen markkinoinnin koulutukset

Tiedätkö mainosjärjestelmien mahdollisuudet? Osaatko käyttää Google Analyticsia liiketoimintasi tehostamiseen? Hopkinsin koulutusten opit säilyttävät arvonsa vielä vuosien kuluttua!
Koulutukset sopivat esimerkiksi sinulle, joka:
  • olet vasta aloittanut digimarkkinoinnin tehtävissä
  • olet työskennellyt alalla jo pitkään, mutta haluat syventää osaamistasi jollakin osa-alueella
  • haluat varmistaa, että osaamisesi on ajan tasalla myös ensi vuonna
Digitaalisen markkinoinnin koulutukset kestävät päivän (klo 9.00–15.30). Koronan vuoksi koulutukset pidetään toistaiseksi verkkokoulutuksina. Koulutukset ovat kaikille avoimia. Koulutamme asiakkaidemme lisäksi myös mainostoimistojen, digitoimistojen, sivustotalojen ja vaikkapa kilpailijoidemme työntekijöitä tekemään parempaa digimarkkinointia – ja kaikki nämä ovat jo nyt käyttäneet tätä mahdollisuutta hyväksi.

Sarjakortilla koulutuksiin

Sarjakortilla (5 tai 10 kertaa) voit osallistua mihin tahansa koulutuksistamme! Lue lisää sarjakortista

Kokeneet kouluttajat digimarkkinoinnin huipulta

Kouluttajamme ovat kouluttaneet tuhansia suomalaisia digimarkkinoijia:

  • tekemään hakukoneoptimointia
  • rakentamaan mainoskampanjoita
  • käyttämään Google Analyticsia
  • tekemään tulosta markkinoinnin automaatiolla.

Arttu Raittila

Arttu Raittila tunnetaan yleisesti yhtenä Suomen kokeneimmista digimarkkinoinnin huippuosaajista. Artulla on yli 14 vuoden kokemus digimarkkinoinnista ja hän on kouluttanut jo satoja yritysten markkinointi- ja myyntihenkilöitä.

Susanna Junnila

Susanna Junnilalla on kokemusta markkinoinnin automaation rakentamisesta mm. globaaleille kuluttajabrändeille, suomalaisille B2B-yrityksille ja kolmannelle sektorille. Hän on myös kokenut kouluttaja ja fasilitaattori.

Mikko Piippo

Mikko Piippo on kansainvälisestikin tunnettu analytiikka-asiantuntija ja kokenut hakukoneoptimoija. Mikko kouluttaa markkinoijia ja verkkokauppiaita tekemään analytiikan perusteella parempia päätöksiä. 

Pasi Saukkonen

SEO:n ja web-analytiikan asiantuntija Pasi Saukkonen tunnetaan alan sisäpiirissä erityisesti suurten sivustojen ja kansainvälisen SEO:n syväosaajana. Niistä Pasilla on yli 10 vuoden kokemus.

Heidi Pelkonen

Kouluttajamme Heidi Pelkonen on tehnyt Google Ads -mainontaa useille tunnetuille suomalaisille yrityksille. Hänen erikoisosaamiseensa kuuluvat verkkokauppojen mainonta sekä mainonnan automatisointi feedejä hyödyntäen.

Tilaa oma koulutus teidän porukalle

Voit tilata kaikki avoimet koulutuksemme myös omalle tiimillesi. Koulutukset voidaan järjestää joko teidän tiloissanne, Hopkinsin toimistolla Kampissa tai etäkoulutuksena verkossa.

Järjestämme sopimuksen mukaan myös yksittäisen yrityksen tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia. Niissä keskitytään juuri sinun yrityksesi digitaalisen markkinoinnin ongelmiin ja oppimistarpeisiin.