Digitaalisen markkinoinnin koulutukset

Tiedätkö mainosjärjestelmien mahdollisuudet? Osaatko käyttää Google Analyticsia liiketoimintasi tehostamiseen? Hopkinsin koulutusten opit säilyttävät arvonsa vielä vuosien kuluttua!

Koulutukset sopivat esimerkiksi sinulle, joka

  • olet vasta aloittanut digimarkkinoinnin tehtävissä
  • olet työskennellyt alalla jo pitkään, mutta haluat syventää osaamistasi jollakin osa-alueella
  • haluat varmistaa, että osaamisesi on ajan tasalla myös ensi vuonna

Digitaalisen markkinoinnin koulutukset kestävät päivän (klo 9.00–15.30) ja ne pidetään yleensä Helsingin keskustassa Radisson Blu Royal -hotellissa, Kampin metroaseman vieressä.

Koulutukset ovat kaikille avoimia. Koulutamme asiakkaidemme lisäksi myös mainostoimistojen, digitoimistojen, sivustotalojen ja vaikkapa kilpailijoidemme työntekijöitä tekemään parempaa digimarkkinointia – ja kaikki nämä ovat jo nyt käyttäneet tätä mahdollisuutta hyväksi.

Sarjakortilla koulutuksiin

Sarjakortilla (5 tai 10 kertaa) voit osallistua mihin tahansa koulutuksistamme!

Lue lisää sarjakortista

Kokeneet kouluttajat digimarkkinoinnin huipulta

Arttu Raittila

Arttu Raittila tunnetaan yleisesti yhtenä Suomen kokeneimmista digimarkkinoinnin huippuosaajista. Artulla on yli 15 vuoden kokemus digimarkkinoinnista ja hänen koulutuksiinsa on osallistunut satoja ihmisiä.

Susanna Junnila

Susanna Junnilalla on kokemusta markkinoinnin automaation rakentamisesta mm. globaaleille kuluttajabrändeille, suomalaisille B2B-yrityksille ja kolmannelle sektorille. Hän on myös kokenut kouluttaja ja fasilitaattori.

Julius Jansson

Kouluttajamme Julius Jansson on pitkän linjan digimarkkinoija, jolla on vuosien kokemus tuottoisan mainonnan tekemisestä. Hänen erikoisosaamiseensa kuuluvat verkkokauppojen mainonta sekä mainonnan automatisointi feedejä hyödyntäen.

Julius Jansson

Tilaa oma koulutus teidän porukalle

Voit tilata kaikki avoimet koulutuksemme myös omalle tiimillesi. Koulutukset voidaan järjestää joko teidän tiloissanne, Hopkinsin toimistolla Kampissa tai etäkoulutuksena verkossa.

Tarvittaessa voimme räätälöidä koulutuksen juuri teille sopivaksi. Silloin keskitymme juuri sinun organisaatiosi ongelmiin ja oppimistarpeisiin.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan millainen koulutus teille sopisi.

Valitsimme Hopkinsin kouluttamaan inhouse-tiimiämme ja kehittämään digitaalista markkinointiamme entistäkin tavoitteellisemmaksi sekä tuloksekkaammaksi kokonaisuudeksi. Viime vuonna meille räätälöityjä koulutuksia ja sparrauksia on ollut analytiikasta, hakukoneoptimoinnista, hakusanamainonnasta ja somemainonnasta. Kouluttajat ovat asiantuntevia ammattilaisia ja he ovat kuunnelleet tarpeitamme tarkasti. Tätä tekemistä jatkamme tänä vuonnakin.

Jonna Uski, Koulutuskeskus Salpaus