Tiimit ja
tehtävät

Teet työtä asiakkuuksien ympärille kootuissa tiimeissä, mutta samalla kuulut myös oman asiantuntija-alueesi tiimiin. Näin voimme tarjota sinulle lähiesihenkilön, joka auttaa käytännön kysymyksissä, seuraa kehittymistäsi ja tukee sinua urasuunnittelussasi.

Kollegoiden
kesken on helppo
sparrata yhteiseen palvelualueeseen
liittyvissä kysymyksissä.


Mainonnan tiimi

Mainonnan tiimissä tuotetaan ja kehitetään Hopkinsin mainonnan palveluita niin verkkokaupoille kuin verkosta liidejä kerääville yrityksille. Hyödynnämme työssämme paljon automaatioita ja optimoimme sujuvasti vaikkapa fiidipohjaista mainontaa Smartlya ja Channablea hyödyntäen. Mainonnan tiimi on palvelutiimeistämme laajin ja niinpä tiimin työskentelyä ja palvelukehitystä luotsaavat yhdessä Tuomo Tarvainen ja Lari Eteläniemi.

Mainonnan asiakkaitamme ovat mm.: Kaalimato, NOSH, Ifolor, Sorcolor.

SEO-tiimi

Hopkinsin SEO-tiimi tunnetaan Suomen kokeneimpana eikä maine ole tuulesta temmattu – jokaisella tiimin jäsenellä on takanaan keskimäärin 10 vuotta kokemusta hakukone- ja konversio-optimoinnista. SEO-tiimi auttaa asiakkaitamme hakukonelöydettävyyden jatkuvassa kehittämisessä sekä esimerkiksi sivustouudistusten läpiviennissä. Tiimin liidaajana toimii Mikael Marila.

SEO-asiakkaitamme ovat mm.: Minimani, Gasum, Vesivek, Bilia.

Verkkoanalytiikka

Analytiikkatiimi on Hopkinsin sykkivä sydän – onhan verkkoanalytiikka olennaisessa roolissa sekä tiedolla johtamisessa että monen muun digimarkkinoinnin palvelun toteutuksessa. Analyytikkomme työskentelevät sekä Google-ympäristössä että muutaman vaihtoehtoisen analytiikkaratkaisun parissa, näistä merkittävimpänä Piwik PRO. Analytiikkatiimin ja Hopkinsin analytiikkapalveluiden kehityksen rytmistä huolehtii Panu Kuuluvainen.

Analytiikka-asiakkaitamme ovat mm.: Gasmet, Best Caravan, Suomalaisen Työn Liitto.

Markkinoinnin automaatio

MA-tiimimme on kasvanut vahvasti viimeisten parin vuoden aikana ja kehittää asiakkaidemme markkinointia ja myyntiä HubSpotin ja Custobarin päällä. Käytännössä tiimi konsultoi asiakkaitamme järjestelmävalinnoissa, käyttöönotoissa, kehityksessä sekä kokonaisvaltaisen asiakaspolun rakentamisessa. Tiimin vetäjänä toimii Susanna Junnila.

MA-asiakkaitamme ovat mm.: Kotipizza, Best Caravan.

Myyntitiimi

Myynnin ja asiakkuuksien tiimi on yleensä ensimmäisenä vastaamassa puhelimeen tai sähköpostiin kun uusi asiakas ottaa meihin yhteyttä. Lisäksi tiimi pitää hyvää huolta olemassa olevista asiakkaistamme ja vastaa Hopkinsin asiakaskokemukseen liittyvien toimintamallien kehittämisestä yhdessä palvelutiimien kanssa. Hopkinsin myynnin ja asiakkuuksien kehittämisen vauhtia kirittää myyntijohtajamme Pekka Räsänen.

Hallinto

Hopkinsin HR:stä, operatiivisista toiminnoista ja taloudesta vastaa tiimi, jossa työskentelevät toimitusjohtajamme Tomi Halonen, operatiivinen johtajamme Suvi Miettinen, talousjohtajamme Aki Abe sekä hallinnollinen koordinaattorimme Hanna Karjalainen. Näiden silmien ja käsien välistä ei lipsu mikään! Vitsi vitsi, meillä byrokratia on lähes olematonta ja toimitusjohtajan tuoliin voi istahtaa kuka tahansa – toimistomme fleksityöpisteet kun ovat kaikkien varattavissa.

Tule meille töihin

Kiinnostuitko Hopkinsista työpaikkana? Vilkaise tällä hetkellä haussa olevat tehtävät tai jätä avoin hakemus niin jatketaan keskustelua. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi yhteydenotot myös freelancereilta!

Arki Hopkinsilla